Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

      Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας, σε όλους τους συναδέλφους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με τη ψήφο τους.
     Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, δημιουργήθηκε πριν από 11 μήνες στη Β΄Ε.Λ.Μ.Ε. γιατί οι υπάρχουσες παρατάξεις δε μας εξέφραζαν και αδυνατούσαν ν' ανταποκριθούν στις ανάγκες μας.
          Φέτος, για πρώτη φορά στις εκλογές του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., χάρη στην υποστήριξη των συναδέλφων αναδειχθήκαμε τρίτη δύναμη στο Νομό Έβρου, μαζί με την ΕΣΑΚ.
      Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, αποτελώντας τον αυστηρό παρατηρητή και ελεγκτή της Διοίκησης και του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. αναδεικνύοντας κάθε δυσλειτουργία τους και στηρίζοντας όλες τις ορθές αποφάσεις τους.
          Με τη συνεπή κι έντιμη στάση μας, ελπίζουμε ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες όσων μας εμπιστεύτηκαν, αλλά και ότι θα πείσουμε και όσους σ' αυτήν τη φάση αναμένουν περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας.

Με ειλικρινή εκτίμηση,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου